Aanvraag indienen

 Curator utrecht

Zoekt u naar een curator in Utrecht? Wij van ABR-Nederland helpen u graag verder. Wij werken nauw samen met de persoon die onder curatele is gesteld. De goede wettelijke vertegenwoordiger koppelen wij dan ook aan de betrokkene. De persoon is handelingsonbekwaam en kan niet meer zefstandig financiële rechtshandelingen verrichten. Een curator van ABR-Nederland neemt deze taak over en zal beslissingen maken op het gebied van van financieën of andere persoonlijke belangen van de betrokkene.

Curatele Utrecht aanvragen

ABR-Nederland: uw curator in Utecht

ABR-Nederland houdt graag persoonlijk contact en werkt met korte lijnen. We komen graag bij u op bezoek in Utrecht om kennis met u te maken. Natuurlijk bent u ook meer dan welkom op ons kantoor voor een bakje koffie. We leren u graag kennen!

Wat kunt u verwachten van ABR-Nederland?

Wanneer een beschermingsbewind in combinatie met mentorschap niet volstaat, zal er voor curatele gekozen worden. Meestal kiest men voor een professionele curator van bijvoorbeeld ABR-Nederland. Dan bent u ervan verzekerd dat aan alles gedacht wordt. Ook kan er een naaste, zoals een familielid, curator zijn.

ABR-Nederland werkt uitsluitend met professionele curators. Een curator van ABR-Nederland voldoet aan alle kwaliteitseisen en is daarmee bij uitstek de juiste vertegenwoordiger.

Het team van ABR-Nederland

Het team van ABR-Nedelrand heeft al jarenlang ervaring op het gebied van curatele, beschermingsbewind en mentorschap. Door onze deskundigheid en professionaliteit kunnen wij de juiste beslissingen voor en met u nemen. We zijn uiterst toegankelijk en gemakkelijk te bereiken. Wij staan voor service en streven naar kwaliteit. ABR-Nederland helpt u graag verder!

Curator aanvragen?

Bent u woonachtend in de provoncie Utrecht en kent u, of bent u, iemand die niet meer in staat is op te komen voor zijn/haar financiële en persoonlijke belangen? Ga voor de meest logische keuze en kies voor ABR-Nederland; de nummer één curator van Utrecht.

Wanneer er curatele wordt toegewezen door de kantonrechter en u als cliënt een algemene bijstandsuitkering heeft, is het mogelijk om de om te kosten te laten dekken doormiddel van bijzondere bijstand. Wij kunnen voor u een aanvraag voor bijzondere bijstand in Utrecht doen.

Bent u van plan curatele aan te vragen? Dan kunt u ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch of per mail goed bereikbaar. Samen gaan wij op zoek naar een oplossing waarin u of de desbetreffende persoon zich verkeerd.

Curatele aanvragen Neem contact op!