Aanvraag indienen

OVER ONS

Wij bieden curatele, beschermingsbewind en mentorschap aan voor mensen die niet langer in staat zijn om hun financiële en/ of persoonlijke belangen zelfstandig te behartigen. Onze medewerkers hebben ervaring met verschillende doelgroepen, zoals:

  • Psychiatrie
  • Geriatrie
  • Verstandelijk beperkten
  • Gedetineerden / TBS-maatregel

Onze medewerkers zijn in het bezit van een Hbo-diploma en een VOG. Daarnaast volgen zij een aantal keer per jaar cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Jaarlijks wordt ABR gecontroleerd door het Kwaliteitsbureau rechtbank Oost-Brabant, op deze manier bent u ervan verzekerd dat u te maken heeft met een betrouwbaar bureau.

Uw aanvraag indienen!

ONZE DIENSTEN
Advies

Wij adviseren onder andere in het aanvragen van de juiste maatregel. Daarbij voorzien wij u van advies op het nemen van de juiste en weloverwogen beslissingen.

Formulieren

Wij kunnen hulp bieden bij het juist invullen van alle benodigde formulieren, die nodig zijn om een aanvraag in te dienen. Door onze ervaring weten wij precies wat hiervoor nodig is.

Verzoek

Wij zorgen ervoor dat uw verzoek op de juiste manier wordt verwerkt en ingediend bij de rechtbank.

Professionals

ABR bestaat uit een professioneel team. Uw curator, beschermings- bewindvoerder of mentor biedt deskundige hulp.

Meer weten over curatele?


Meer weten over bewindvoering?


Meer weten over mentorschap?


Heeft u een vraag?

Wij werken met korte lijnen en zijn altijd goed bereikbaar voor onze cliënten en betrokken hulpverleners.  Omschrijf uw situatie en/of vraag. Na het ontvangen van uw e-mail zullen wij binnen twee werkdagen telefonisch contact met u opnemen. 

Stel uw vraag

Indien u ons eerder wenst te spreken, kunt u ons bellen tussen

ma t/m do 09.00 uur - 11.00 uur
over-ons-icon-telefoon 010-8434527