Aanvraag indienen

Curator Eindhoven

Bent u opzoek naar een curator in Eindhoven? Dan bent u bij ABR-Nederland aan het goede adres. Wij zorgen voor de juiste wettelijke vertegenwoordiging van al onze onder curatele gestelde cliënten en zijn nauw betrokken bij alle belanghebbende. Een curator neemt alle beslissingen op het gebied van financiën en alle andere belangen van de onder curatele gestelde. De persoon kan niet meer zelfstandig rechtshandelingen verrichten en verliest zijn handelingsbekwaamheid.

Curatele Eindhoven aanvragen

ABR: uw curator in omgeving Eindhoven

ABR werkt altijd met korte lijnen en persoonlijk contact. Wij zijn daarom regelmatig in de omgeving van Eindhoven en komen graag bij u langs. Naast dat wij bij u langs komen, bent u altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kopje koffie.

Wat kunt u verwachten van ABR?

Voor een curator zal alleen gekozen worden wanneer een beschermingsbewind in combinatie met mentorschap niet volstaat. U kunt ervoor kiezen om een professionele curator in te schakelen, er is ook een optie waarin men kiest voor een niet-professionele curator deze zal de taken als curator op zich nemen. Een niet-professionele curator kan een familielid of kennis van de betrokkenen zijn. Bij ABR werken we uitsluitend met professionele curators, deze voldoen allen aan speciale kwaliteitseisen. Onze curatoren zijn voortreffelijke wettelijke vertegenwoordigers.

Het team van ABR-Nederland

Wij zijn altijd bereid u te helpen! Met onze jarenlange ervaring op het gebied van curatele, beschermingsbewind en mentorschap staan wij altijd voor u klaar.  Onze professionaliteit en deskundigheid draagt eraan bij dat wij de juiste beslissingen voor u kunnen nemen. Dankzij ons nabije contact zijn wij erg goed bereikbaar en toegankelijk voor iedereen. Bij ons staat kwaliteit en goede service op nummer één.

Over ons

Curator aanvragen?

Woont u in de omgeving van Eindhoven en kent u iemand die worstelt met lichamelijk of geestelijk problemen en hierdoor niet meer in staat is zijn financiële en persoonlijke zaken zelf te regelen, of heeft u zelf hulp nodig bij deze zaken? Kies dan voor ABR-Nederland, dé curator in omgeving Eindhoven.

Wanneer er curatele is toegewezen door de kantonrechter en u als cliënt een algemene bijstandsuitkering heeft, is het mogelijk om de kosten te laten dekken doormiddel van bijzondere bijstand. Wij kunnen voor u een aanvraag voor bijzondere bijstand in Eindhoven doen.

Bent u van plan curatele aan te vragen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch of per mail goed bereikbaar. Wij bespreken tijdens dit contactmoment de huidige situatie waarin u of de desbetreffende persoon verkeerd, zo kunnen wij samen opzoek gaan naar een oplossing.

Curatele aanvragen Neem contact op!