Aanvraag indienen

CURATOR Breda

Heeft u curator in Breda nodigDan kunnen wij van ABR-Nederland u helpen! Wanneer u onder curatele gesteld wordt zorgen wij voor de juiste wettelijke vertegenwoordiging van u. Wij bedienen meerdere onder curatele gestelde cliënten en zijn nauw betrokken bij alle belanghebbende.

Wij nemen als curator alle beslissingen dus zowel op het gebied van financiën als voor de andere belangen van de onder curatele gestelde. De persoon kan niet meer zelfstandig rechtshandelingen verrichten en verliest zijn handelingsbekwaamheid. Curatele is de zwaarste maatregel en bedoelt ter bescherming van de persoon zelf.

Curator Breda aanvragen

ABR uw curator in Breda

ABR werkt met korte lijnen en houdt persoonlijk contact. Wij zijn regelmatig in de omgeving van Breda en komen natuurlijk graag bij u langs. Naast dat wij bij u langs komen, bent u natuurlijk ook altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kopje koffie.

Wat kunt u verwachten van ABR?

Voor curatele zal alleen gekozen worden wanneer beschermingsbewind in combinatie met mentorschap niet voldoet. Er wordt soms gekozen om een familielid of kennis van de betrokkene als curator op te laten treden, u kunt er ook voor kiezen om een professionele curator in te schakelen dan bent u er zeker van dat alles goed geregeld wordt. Bij ABR werken we vanzelfsprekend met professionele curators, deze voldoen allen aan de speciale kwaliteitseisen. Onze curatoren zijn daarmee uitstekende wettelijke vertegenwoordigers.

Het team van ABR-Nederland

Wij willen u graag bijstaan! Door onze ruime ervaring op het gebied van mentorschap, beschermingsbewind en curatele kunnen we u altijd helpen. De deskundigheid en professionaliteit draagt bij in het nemen van de juiste beslissingen voor u of uw naasten. Omdat wij nauw in contact staan met alle betrokkene zijn wij goed bereikbaar en toegankelijk, daarnaast staan kwaliteit en goede service bij ons hoog in het vaandel.

Over ons

Curator aanvragen?

Woont u in de omgeving van Breda en kent u iemand die problemen heeft met zijn lichamelijke of geestelijke gezondheid en dus niet meer goed in staat is zijn financiële en persoonlijke belangen zelf te vertegenwoordigen, of heeft u zelf hulp nodig bij deze zaken? Kies dan voor ABR-Nederland, dé curator in omgeving Breda.

Wanneer er curatele is toegewezen door een kantonrechter en u als cliënt een algemene bijstandsuitkering heeft, is het mogelijk om de kosten te laten dekken doormiddel van bijzondere bijstand. Wij kunnen voor u een aanvraag voor bijzondere bijstand in Breda doen.

Bent u van plan curatele aan te vragen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch en per mail goed bereikbaar. Wij bespreken tijdens een contactmoment de huidige situatie waarin u of de desbetreffende persoon verkeerd, zo kunnen wij samen op zoek gaan naar een oplossing.

Curatele aanvragen Neem contact op!

curator-breda-aanvragen