Aanvraag indienen

 Curator Brabant

Op zoek naar een curator in Brabant? Dan bent u bij ABR-Nederland aan het juiste adres. Wij zorgen dat u de juiste wettelijke vertegenwoordiging krijgt. Onze werkwijze is gericht op het nauw samenwerken met onze onder curatele gestelde cliënten. De persoon die onder curatele is gesteld, mag niet meer zelfstandig rechtshandelingen verrichten en verliest zijn handelingsbekwaamheid. Een curator neemt deze taak over en zal alle beslissingen op het gebied van financiën en alle andere belangen van de onder curatele gestelde vertegenwoordigen. 

Curatele brabant aanvragen

ABR: uw curator in Brabant

ABR-Nederland werkt altijd met korte lijnen en persoonlijk contact. Wij zijn frequent in de omgeving van Brabant te vinden en komen graag bij u op bezoek. Naast dat wij bij u langs komen, bent u natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een kopje koffie.

Wat kunt u verwachten van ABR?

Er zal alleen voor een curator gekozen worden wanneer een beschermingsbewind in combinatie met mentorschap niet volstaat.  U kunt ervoor kiezen om een professionele curator in te schakelen wanneer niemand dit voor u kan of wilt doen, er is ook een optie waarin men niet kiest voor een niet-professionele curator. Een niet-professionele curator kan een familielid of kennis van de betrokkenen zijn, deze zal de taken als curator op zich nemen. 

Bij ABR-Nederland werken we uitsluitend met professionele curators, deze voldoen aan alle speciale kwaliteitseisen. Onze curators zijn voortreffelijke vertegenwoordigers.

Het team van ABR-Nederland

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van curatele, beschermingsbewind en mentorschap staan wij altijd voor u klaar! Onze deskundigheid en professionaliteit draagt eraan bij dat wij de juiste beslissingen voor u kunnen maken. Wij zijn toegankelijk en bereikbaar voor iedereen. Bij ons staat kwaliteit en goede service hoog in het vaandel. Wij zijn altijd bereid u te helpen!

Curator aanvragen?

Woont u in Brabant en kent u iemand die worstelt met geestelijke en lichamelijk problemen. Waardoor zij niet meer instaat om financiële en persoonlijk zaken zelf te regelen, of heeft u zelf hulp nodig bij deze zaken? Kies dan voor ABR-Nederland, de nummer één curator van Brabant.

Wanneer er curatele wordt toegewezen door de kantonrechter en u als cliënt een algemene bijstandsuitkering heeft, is het mogelijk om de om te kosten te laten dekken doormiddel van bijzondere bijstand. Wij kunnen voor u een aanvraag voor bijzondere bijstand in Brabant doen.

Bent u van plan curatele aan te vragen? Dan kunt u ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch of per mail goed bereikbaar. Samen gaan wij opzoek naar een oplossing waarin u of de desbetreffende persoon zich verkeerd.

Curatele aanvragen Neem contact op!