Aanvraag indienen

Curator Amsterdam

Curator Amsterdam| Bent u op zoek naar een curator in Amsterdam? Dan kunt u bij ABR-Nederland terecht. Wij zorgen voor een juiste wettelijke vertegenwoordiging van al onze onder curatele gestelde cliënten en werken nauw samen met alle betrokkenen. Een curator neemt alle beslissingen op het gebied van financiën en alle andere belangen van de onder curatele gestelde. De persoon verliest handelingsbekwaamheid en kan niet meer zelfstandig rechtshandelingen verrichten.

Curator Amsterdam aanvragen

ABR: uw curator in omgeving Amsterdam

ABR werkt met korte lijnen en persoonlijk contact. Regelmatig zijn wij in de omgeving Amsterdam en komen graag bij u langs. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons kantoor, de koffie staat klaar! 

Het kantoor van ABR bevindt zich op ruim 1 uur rijden van het centrum van Amsterdam. Vanaf het centrum van Amsterdam rijdt u richting het zuiden naar de A2. Over het algemeen is de route via de A2 richting Utrecht de kortste route. Volg daarna de A12 richting Gouda. Neem vervolgens de afslag richting de A20. Tot slot neemt u afrit S109 richting Capelle aan den IJssel waar ons kantoor zich bevindt. Wanneer u bij ons kantoor bent aangekomen is het mogelijk om gebruik te maken van de gratis parkeergelegenheden. Wij bevinden ons in het Ondernemershuis en heten u graag van harte welkom!

Wat kunt u verwachten van ABR?

Er zal alleen voor een curator gekozen worden wanneer een beschermingsbewind in combinatie met mentorschap niet volstaat. U kunt ervoor kiezen om een professionele curator in te schakelen, maar er is ook een optie om een niet-professionele curator aan te wijzen die de taak als curator op zich neemt. Een niet-professionele curator kan een familielid of kennis van de betrokkene zijn. Bij ABR werken we uitsluitend met professionele curators, die aan speciale kwaliteitseisen voldoen. Onze curatoren zijn uitstekende wettelijke vertegenwoordigers.

Het team van ABR-Nederland

Wij staan altijd voor u klaar! Met onze jarenlange ervaring op het gebied van curatele, beschermingsbewind en mentorschap helpen wij u graag. Onze deskundigheid en professionaliteit draagt eraan bij dat wij de juiste beslissingen voor u kunnen nemen. Dankzij onze korte lijnen zijn wij erg goed bereikbaar en toegankelijk voor iedereen. Bij ons staan optimale service en kwaliteit op nummer één.

Over ons

Curator aanvragen?

Woont u in de omgeving van Amsterdam, Den Haag of Rotterdam en kent u iemand die lichamelijk of geestelijk niet meer in staat is zijn financiële en persoonlijke zaken zelf te regelen, of heeft u zelf hulp nodig? Kies dan voor ABR-Nederland, dé curator in omgeving Amsterdam.

Wanneer er curatele is toegewezen door de kantonrechter en u als cliënt een algemene bijstandsuitkering heeft, is het mogelijk om de kosten te laten dekken doormiddel van bijzondere bijstand. Wij kunnen voor u een aanvraag voor bijzondere bijstand in Amsterdam doen.

Wilt u curatele aanvragen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch of per mail goed bereikbaar. Wij bespreken tijdens dit contactmoment graag uw huidige situatie en waar we u of de desbetreffende persoon mee kunnen helpen.

Curatele aanvragen Neem contact op!