Aanvraag indienen

Bewindvoerder Den Haag

Wat houdt beschermingsbewind eigenlijk in? Er is sprake van beschermingsbewind als iemand door een psychische of lichamelijke beperking niet in staat is om zijn of haar financiën te regelen, en daardoor eventueel kampt met problematische schulden. Beschermingsbewind wordt ook wel bewind of onderbewindstelling genoemd. Een bewindvoerder neemt de verantwoordelijkheid over de inkomsten en zorgt ervoor dat vaste lasten op tijd worden betaald. Bent u op zoek naar een bewindvoerder in Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bewindvoering Den haag aanvragen

ABR: uw bewindvoerder Den Haag

Een bewindvoerder kan een partner, vriend of een naast familielid zijn. Wanneer er geen partner of naast familielid is die voor de financiële belangen kan zorgen, of omdat het wellicht te persoonlijk is, kan ABR-Nederland uw bewindvoerder worden. Wij hebben veel ervaring en zijn deskundig op het gebied van beschermingsbewind.

Wat kunt u verwachten?

De zorg over uw financiën worden volledig uit handen genomen. Is er sprake van bewind dan wordt dat vrijwel altijd uitgesproken over alle goederen/geld voor een onbepaalde tijd. De bewindvoerders van ABR behartigen de financiële belangen van de persoon, met als doel van de maatregel bewind, het beschermen van de financiële belangen. De bewindvoerders bij ABR dragen zorg voor het betalen van uw vaste lasten, zorgen dat u verzekerd bent en betalen boodschappengeld uit op een aparte bankrekening, uw leefgeld rekening waarvan u een bankpasje heeft.

Het team van ABR-Nederland

Ons team staat altijd voor u klaar. Het team van ABR-Nederland bestaat uit professionele, betrokken, betrouwbare en integere medewerkers. Door deze combinatie kunnen wij met de grootste zorg en deskundigheid de juiste beslissingen nemen. Wij werken met korte lijnen en zijn altijd goed bereikbaar voor onze cliënten en betrokken hulpverleners. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen kan meedoen in de samenleving. Daarvoor is een goede financiële basis van groot belang. Wij helpen mensen een stabiele situatie te bereiken en verliezen zijn of haar belangen niet uit het oog.

Wij bieden curatele, beschermingsbewind en mentorschap aan en streven naar optimale service en kwaliteit. Wij werken met korte lijnen en zijn altijd goed bereikbaar voor onze cliënten en betrokken hulpverleners.  

Over ons

Bewindvoering aanvragen?

Woont u in de omgeving van Den Haag, Rotterdam of Gouda en kent u iemand die lichamelijk of geestelijk niet meer in staat is zijn financiën zelfstandig te beheren, of heeft u zelf financiële moeilijkheden en/of problematische schulden? Kies dan voor ABR-Nederland, de bewindvoerder in Den Haag.

Wanneer er bewindvoering is toegewezen door de kantonrechter en u als cliënt een algemene bijstandsuitkering heeft, is het mogelijk om de kosten te laten dekken doormiddel van bijzondere bijstand. Wij kunnen voor u een aanvraag voor bijzondere bijstand in Den Haag doen.

Indien u beschermingsbewind wilt aanvragen, dan kunt u gerust telefonisch contact op nemen of een e-mail verzenden naar info@abr-nederland.nl. In deze mail omschrijft u uw situatie en geeft u aan waarom u deze aanvraag indient. 

 Bewindvoering aanvragen Neem contact op!