Aanvraag indienen

Bewindvoering Gouda

Bewindvoering Gouda | Bent u opzoek naar een bewindvoerder in Gouda? Dan bent u bij ABR-Nederland aan het juiste adres. Wij helpen u uw financiële zaken weer op orde te krijgen. Een bewindvoerder helpt mensen die lichamelijke of geestelijke problemen hebben en doordoor zelf niet meer in staat zijn hun eigen geldzaken te regelen. Onze professionele bewindvoerders zorgen ervoor dat de vaste lasten van de betreffende persoon op tijd worden betaald. Daarnaast houdt de bewindvoerder ook inzicht over de inkomsten en uitgaven en zorgt hij ervoor dat u verzekerd bent. Ook als u problematische schulden heeft kan een bewindvoerder u helpen.

Als het blijkt dat een persoon zelf niet in staat is zijn financiële zaken te regelen zal de kantonrechter een bewindvoerder benoemen die dit voor hem zal gaan doen.

Bewindvoering Gouda aanvragen

ABR uw bewindvoerder in Gouda

Het kantoor van ABR bevindt zich op slechts 20 minuten rijden vanaf het centrum van Gouda. Vanaf de A12 neemt u de afslag richting de A20. Daarna neemt u afrit S109 richting Capelle aan den IJssel waar ons kantoor zich bevindt. Het is mogelijk om gebruik te maken van de gratis parkeergelegenheden als u ons kantoor bezoekt. Wij bevinden ons in het ondernemershuis van FlexLounge en heten u graag van harte welkom!

Wat kunt u verwachten?

Wanneer u in aanmerking komt voor een bewindvoerder is het vooraf handig om te weten dat er twee soorten bewindvoerders bestaan, dit is de professionele bewindvoerder of de niet-professionele bewindvoerder. Een niet-professionele bewindvoerder kan een familielid of kennis van de betrokkene zijn. Een professionele bewindvoerder is iemand die van beroep bewindvoerder is en aan speciale kwaliteitseisen voldoet.  Deze professionele bewindvoerder zal de financiële belangen op zich nemen wanneer er geen familielid is die hiervoor kan zorgen. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid dragen bij aan het feit dat wij u goed kunnen ondersteunen in verschillende financiële situaties. 

Als u heeft gekozen voor een bewindvoerder van ABR zullen wij uw financiële belangen behartigen. Uw financiële zorgen zullen volledig uit handen worden genomen. Ook zal de bewindvoerder verantwoordelijk zijn voor alle financiële beslissingen. De bewindvoerders bij ABR zorgen ervoor dat uw vaste lasten worden betaald en dat u op een aparte rekening boodschappengeld krijgt uitbetaald.

Het team van ABR-Nederland

Het team van ABR, bestaande uit ervaren, betrokken, betrouwbare en integere medewerkers staat altijd voor u klaar! Wij nemen voor u graag de grote financiële zorg uit handen en zullen met onze deskundigheid de juiste beslissingen voor u nemen. Wij zijn erg goed bereikbaar en werken met korte lijnen zodat wij voor iedereen toegankelijk zijn. Wij bieden curatele, beschermingsbewind en mentorschap aan voor iedereen die ondersteuning nodig heeft. Daarbij streven wij naar optimale service en kwaliteit.

Over ons

Bewindvoering aanvragen?

Woont u in de omgeving van Gouda, Den Haag of Rotterdam en kent u iemand die lichamelijk of geestelijk niet meer in staat is zijn financiën zelfstandig te beheren, of heeft u zelf financiële hulp nodig? Kies dan voor ABR-Nederland, de bewindvoerder in Gouda.

Wanneer er bewindvoering is toegewezen door de kantonrechter en u als cliënt een algemene bijstandsuitkering heeft, is het mogelijk om de kosten te laten dekken doormiddel van bijzondere bijstand. Wij kunnen voor u een aanvraag voor bijzondere bijstand in Gouda doen.

Indien u beschermingsbewind wilt aanvragen, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch of per mail goed bereikbaar. Wij bespreken in dit contactmoment graag uw huidige situatie en waarmee we u kunnen helpen.

Bewindvoering aanvragen Neem contact op!