Aanvraag indienen

Wettelijke vertegenwoordiging Zeeland

Het aantal wettelijke vertegenwoordigers in Zeeland is in de afgelopen tijd flink gestegen. Dit heeft onder andere te maken met de nieuwe wetgeving zorg en dwang (WZD). De Wet zorg en dwang regelt de rechten bij onvrijwillige zorg of onvrijwillige opnamen bij bijvoorbeeld mensen met een verstandelijke beperking of psychogeriatrische aandoening. Het is hierdoor verplicht dat cliënten, binnen de gezondheidszorg, een wettelijke vertegenwoordiger hebben. Bent u benieuwd wat ABR-Nederland op dit vlak voor u kan betekenen? Wij bieden graag onze hulp aan.

Contact

Curator Zeeland

Bent u op zoek naar een curator in Zeeland? Dan bent u bij ABR aan het juiste adres. Een curator helpt wanneer iemand niet meer handelingsbekwaam bent. Hij neemt zowel beslissingen op financieel als op persoonlijk vlak. Wij behartigen hierbij de belangen van de te beschermen persoon, waarbij een persoonlijke benadering zoveel als mogelijk voorop staat.

Lees hier meer over curatele

Mentor Zeeland

Ook wanneer u op zoek bent naar een mentor in Zeeland helpen wij u graag. ABR-Nederland heeft al ruime ervaring in het behartigen van de persoonlijke belangen van cliënten die hier niet meer toe in staat zijn. Sinds 1 januari 2020 is het, dankzij de nieuwe Wet zorg en dwang, verplicht dat iedereen binnen een zorginstelling over een mentor beschikt. De mentor zal zoveel (en zo lang als mogelijk) samen met de betrokkene, beslissingen nemen over zijn of haar persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling.

Lees meer over mentorschap

Bewindvoerder Zeeland

Wanneer u op zoek bent naar een bewindvoerder in Zeeland dan kunt u bij ABR terecht. ABR is een betrouwbaar kantoor, werkt volledig transparant, met persoonlijk contact en korte lijnen.

De financiën van uw cliënten of van uw dierbaren worden geheel uit handen genomen. Wij zorgen ervoor dat de vaste lasten betaald worden en iemand leefgeld kan ontvangen. Wij hebben ruime ervaring en zijn deskundig op het gebied van beschermingsbewind.

Lees meer over bewindvoering

Onze locatie

Wij staan er altijd voor open om nieuwe relaties en contacten te ontmoeten. Ook in Zeeland hebben wij al verschillende ervaringen mogen op doen. Met name vanuit de plaatsen Goes, Zierikzee, Middelburg en Vlissingen ontvangen wij regelmatig aanvragen.

Bij ons staat betrokkenheid en een persoonlijke benadering voorop, daarom komen we graag bij u langs om eens kennis te maken. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor in Capelle aan den IJssel. Het kantoor van ABR bevindt zich op ongeveer 1 uur rijden vanaf Zeeland. Vanaf de A29 richting Rotterdam rijdt u verder op de A16. Vervolgens neemt u afrit S109 richting Capelle aan den IJssel waar ons kantoor zich bevindt. Wij beschikken over gratis parkeergelegenheden, die zich aan de voorkant van ons pand bevinden. Wij zijn gevestigd in het Ondernemershuis en heten u graag van harte welkom!