Aanvraag indienen

Bewindvoerder Gelderland

Vind u het lastig om zelf uw financiën te regelen? Dan is het aanvragen van bewindvoering voor u wellicht interessant. ABR-Nederland helpt mensen zoals u, door te ondersteunen bij geldproblemen welke zijn ontstaan door o.a. werkeloosheid, ziekte of een echtscheiding. Met ons team van financiële experts kunnen wij u door heel Nederland van dienst zijn. Zo hebben wij ook diverse bewindvoerders in Gelderland en omstreken. Bewindvoering in Gelderland aanvragen? Dit kan via de onderstaande button. Meer informatie over bewind en onze bewindvoerders nodig? Lees dan de uitgebreide informatie op deze pagina. 

  Bewindvoering Gelderland aanvragen

Wat is bewindvoering?

Wat is Bewindvoering kan voor u passend zijn, wanneer u tijdelijk of voor een langere tijd, uw geldzaken niet meer kunt overzien. U heeft bijvoorbeeld schulden die zijn ontstaan in of na een periode van werkloosheid, ziekte of echtscheiding. De rechter kan voor u een bewindvoerder benoemen die u helpt om al uw geldzaken weer op orde te krijgen. De onderbewindstelling is een financiële maatregel en is vooral bedoeld om u te beschermen. Het zorgt ervoor dat anderen geen misbruik van uw situatie kunnen maken. Een bewindvoerder behartigd uw belangen op het gebied van geld en bezittingen.

Als uw beschermingsbewind is uitgesproken, geeft u uw financiën uit handen aan de bewindvoerder. Het vraagt om veel vertrouwen in de bewindvoerder aan wie u uw geldzaken uit handen geeft. Het is goed om te weten dat de rechter jaarlijks controleert of uw bewindvoerder uw geldzaken goed beheert.

ABR uw bewindvoering in Gelderland

Iemand die bewind uitoefent kan ook uw partner of een naast familielid zijn. Als u geen partner of naast familielid heeft die voor uw financiële belangen kan of wil zorgen, kan ABR uw bewindvoerder worden. Wij behartigen uw belangen op het gebied van geld en bezittingen, en beheren daarnaast uw geld. ABR Nederland richt zich op het creëren van stabiliteit in de financiële en de persoonlijke situatie waardoor er thuis weer rust ontstaat.

Wat kunt u verwachten van een bewindvoerder

 De bewindvoerders bij ABR dragen zorg voor het betalen van uw vaste lasten, uw verzekeringen en betalen daarnaast boodschappengeld uit. U kunt ten alle tijden bij uw bankrekeningen d.m.v. een online portal. U kunt hier ook een derde voor machtigen zodat er altijd iemand is die met u mee kan kijken.  Wij zullen u helpen middels de volgende werkzaamheden:

 • Het opstellen van een budgetplan
 • Aanvragen van bijzondere bijstand, toeslagen, aangifte belasting
 • Regelen van verzekeringen
 • Jaarlijks afleggen van de rekening
 • Verantwoording aan de klant en de rechtbank
 • Beoordelen, aanvaarden (resp. verwerpen) nalatenschappen


 • Controleren en toestemming geven bij contracten, zoals huurcontract
 • Betalingen verrichten volgens het budgetplan
 • Verzoeken kwijtschelding van belastingen
 • Treffen van betalingsregelingen
 • Declaraties ziektekosten
 • Contact onderhouden met diverse instanties


Ons team

Wij bieden curatele, beschermingsbewind en mentorschap aan mensen die niet langer in staat zijn hun financiële en/of persoonlijke belangen zelfstandig te behartigen. Ons team staat altijd voor u klaar. Het team van ABR-Nederland bestaat uit professionele en betrokken medewerkers welke graag met u een vertrouwensband aangaan. Door deze combinatie kunnen wij met de grootste zorg en deskundigheid de juiste beslissingen nemen.

Over ons

Bewindvoering In Gelderland aanvragen?

Woont u in de omgeving Gelderland en bent u lichamelijk of geestelijk niet meer in staat uw financiën zelfstandig te beheren of is er sprake van een uiterst problematische schuldensituatie? Kies dan voor ABR-Nederland, de bewindvoerder in Gelderland.

De maatregel onderbewindstelling wordt genomen door de kantonrechter. Als bewindvoerder kunnen wij voor u de aanvraag doen bij de rechtbank. Wanneer u op zoek bent naar een deskundige en onafhankelijke bewindvoerder, bent u bij ABR – Nederland dus aan het juiste adres. Wij nemen al uw zorgen uit handen en plannen graag eerst een vrijblijvend informatie- en adviesgesprek in zodat we samen kunnen bepalen wat voor u het beste is. Als u een goed gevoel krijgt bij ons als bewindvoerder en wij ervan overtuigd zijn dat bewindvoering een goede keuze is voor u, dan dienen wij graag een aanvraag in bij de rechtbank.

Bent u van plan beschermingsbewind aan te vragen? Neem gerust telefonisch contact op of verstuur een e-mail naar info@abr-nederland.nl In deze mail omschrijft u uw situatie en geeft u aan waarom u deze aanvraag indient. Wij zijn er om te helpen.

Bewindvoering aanvragen          Neem contact op!